Skip to main content


”Opret Privat bruger”
Alle borgere i Egedal kan booke lokaler i Stenløse Kulturhuset vis bookingsystemet. Private borgere har også adgang til at søge flere af Kultur- fritids- og erhvervsudvalgets puljer.  

Du kan dog kun oprette dig som privat borger, hvis du ikke allerede er bruger af systemet. Er du allerede bruger (f.eks. forenings- eller virksomhedsansvarlig), skal du kontakte Kultur og Fritid, som kan tilknytte rollen "Privat bruger" til dig.

 

"Opret Forening"
Folkeoplysende foreninger og foreninger der opfylder de politisk godkendte kriterier for lån af lokaler kan oprettes som brugere af portalen og dermed få adgang til gratis booking af kommunale faciliteter. 

Hvis du gerne vil tilknyttes som bruger til en forening, der allerede er oprettet i systemet (Tjek evt. Foreningsregistret), skal du kontakte den foreningsansvarlige, der har adgang til at oprette nye foreningsbrugere i systemet.

Du skal dermed kun brugere Opret forening, hvis du ønsker at oprette en ny forening i systemet.

 

"Opret Virksomhed"
Virksomheder kan mod betaling få adgang til flere faciliteter i Egedal Kommune. Takster for lån af faciliteter vedtages hvert år politisk som en del af årets budget og takstblad. 

Er din virksomhed ny bruger af bookingportalen kan du oprette virksomheden her.

 

"Opret Intern afdeling i Egedal Kommune"
Hvis du arbejder i Egedal Kommune og har brug for at booke faciliteter som intern bruger, kan du oprette din afdeling som bruger her.

 

Kontakt Kultur og Fritid, hvis du har spørgsmål til booking- og tilskudsportalen: kulturogfritid@egekom.dk